1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Wereldkeuken
  5. Zalm
  6. Carpaccio van gerookte zalm met olie en citroen

Carpaccio van gerookte zalm met olie en citroen

  • Wereld, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 12-04-2021

Ingrediënten 4 personen


Versgemalen peper
60 ml extra vergine olijfolie
3 eelt citroensap
2 theel hele kappertjes
350 gram gerookte zalm (3 a 4 plakken per persoon)
1 eetl grof gesneden peterselie
1 kleine rode ui (fijngesnipperd)



Gerookte zalm als carpaccio 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Klop de olie, citroensap en kappertjes in een kom door elkaar
Schik de gerookt zalm en de gesnipperde ui op de borden
Besprenkel het gerecht met de dressing en strooi er de peterselie, versgemalen peper en kappertjes overheen.
Serveer meteen.

Bron

Tapas



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Janine58


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Janine58
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top