Carpaccio bonbon met truffel mayonaise

  • Wereld, Amuse
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 12-04-2021

Dit is ook erg lekker te maken van plakjes rosbief

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
truffel mayonaise
8 plakjes dungesneden carpaccio
gemengde sla
2 eetl pijnboompitten, geroosterd
2 eetl geraspte Parmezaanse kaas
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Amuse lepels

Bereidingswijze

Leg een plakjes carpaccio op een bordje.
Smeer een beetje truffelmayonaise in het midden.
Leg een klein hoopje sla er op en verdeel wat pijnboompitjes en Parmezaanse kaas erover.
Vouw de buitenzijde naar binnen zodat er een bonbon ontstaat.
Leg deze omgekeerd op een bordje en garneer met sla Parmezaanse kaas en pijnboom pitjes.

Bron

Miranda

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten