1. Home
  2. Recepten
  3. Amuse
  4. Wereldkeuken
  5. Carpaccio
  6. Carpaccio bonbon met truffel mayonaise

Carpaccio bonbon met truffel mayonaise

  • Wereld, Amuse
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 12-04-2021

Ingrediënten 6 personen


Truffel mayonaise
8 plakjes dungesneden carpaccio
gemengde sla
2 eetl pijnboompitten, geroosterd
2 eetl geraspte Parmezaanse kaas


Verder heb je nodig


Amuse lepels


Dit is ook erg lekker te maken van plakjes rosbief

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Leg een plakjes carpaccio op een bordje.
Smeer een beetje truffelmayonaise in het midden.
Leg een klein hoopje sla er op en verdeel wat pijnboompitjes en Parmezaanse kaas erover.
Vouw de buitenzijde naar binnen zodat er een bonbon ontstaat.
Leg deze omgekeerd op een bordje en garneer met sla Parmezaanse kaas en pijnboom pitjes.

Bron

Miranda



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Janine58


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Janine58
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top