Camembert fondue met walnoten en honing

  • Wereld, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 12-04-2021

Lekker makkelijk

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 stokbrood
2 camemberts op kamertemperatuur
handje walnoten, gehakt
1 theel honing
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Oven op 180 graden

Keukenpapier

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden.
Haal de camemberts uit het houten doosje en verwijder de verpakking.
Bekleed het doosje met een stukje bakpapier en stop de kaas terug in (zonder deksel).
Snijd met een mes inkepingen in de bovenkant van de kaas.
Stop de walnoten en tijm erin, besprenkel met honing en zet circa 20 minuten in de oven, tot de camembert van binnen is gesmolten.
Snijd het stokbrood in dunne plakken en gebruik om te dippen.

Bron

Boodschappen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten