1. Home
  2. Recepten
  3. Wereldkeuken
  4. Camembert
  5. Camembert fondue met walnoten en honing

Camembert fondue met walnoten en honing

  • Wereld, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 12-04-2021

Ingrediënten 4 personen


1 stokbrood
2 camemberts op kamertemperatuur
handje walnoten, gehakt
1 theel honing


Verder heb je nodig


Oven op 180 graden

Keukenpapier


Lekker makkelijk

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden.
Haal de camemberts uit het houten doosje en verwijder de verpakking.
Bekleed het doosje met een stukje bakpapier en stop de kaas terug in (zonder deksel).
Snijd met een mes inkepingen in de bovenkant van de kaas.
Stop de walnoten en tijm erin, besprenkel met honing en zet circa 20 minuten in de oven, tot de camembert van binnen is gesmolten.
Snijd het stokbrood in dunne plakken en gebruik om te dippen.

Bron

Boodschappen



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Janine58


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Janine58
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top