Bospaddenstoelen ragout

  • Wereld, Voorgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 12-04-2021

Een vegetarisch voorgerecht, ik houd wel van paddenstoelen

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
3 eelt zure room
250 gram gemengde bospaddenstoelen, schoon in plakjes
2 eetl olijfolie
1 kleine prei, in smalle ringen
1 eetl citroensap
peper en zout
2 eetl bloem
100 ml kruidenbouillon
60 ml sherry of witte wijn
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Ragoutbakjes

Bereidingswijze

Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de bos paddenstoelen samen met de prei in circa 4 minuten.
Besprenkel tussendoor met citroensap en breng op smaak met zout en peper.
Bestrooi met de bloem.
Roer de kruidenbouillon en sherry erdoor en laat binden.
Schep er op het laatst de zure room door.
Serveer in een ragout bakje naar keuze.

Bron

Boodschappen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten