Bospaddenstoelen ragout
- Wereld, Voorgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 12-04-2021
Een vegetarisch voorgerecht, ik houd wel van paddenstoelen
Ingrediënten 4 personen
3 eelt zure room250 gram gemengde bospaddenstoelen, schoon in plakjes
2 eetl olijfolie
1 kleine prei, in smalle ringen
1 eetl citroensap
peper en zout
2 eetl bloem
100 ml kruidenbouillon
60 ml sherry of witte wijn
Benodigdheden
RagoutbakjesBereidingswijze
Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de bos paddenstoelen samen met de prei in circa 4 minuten.
Besprenkel tussendoor met citroensap en breng op smaak met zout en peper.
Bestrooi met de bloem.
Roer de kruidenbouillon en sherry erdoor en laat binden.
Schep er op het laatst de zure room door.
Serveer in een ragout bakje naar keuze.
Bron
Boodschappen
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties