1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Wereldkeuken
  5. Bospaddenstoelen ragout

Bospaddenstoelen ragout

  • Wereld, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 12-04-2021

Ingrediënten 4 personen


3 eelt zure room
250 gram gemengde bospaddenstoelen, schoon in plakjes
2 eetl olijfolie
1 kleine prei, in smalle ringen
1 eetl citroensap
peper en zout
2 eetl bloem
100 ml kruidenbouillon
60 ml sherry of witte wijn


Verder heb je nodig


Ragoutbakjes


Een vegetarisch voorgerecht, ik houd wel van paddenstoelen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de bos paddenstoelen samen met de prei in circa 4 minuten.
Besprenkel tussendoor met citroensap en breng op smaak met zout en peper.
Bestrooi met de bloem.
Roer de kruidenbouillon en sherry erdoor en laat binden.
Schep er op het laatst de zure room door.
Serveer in een ragout bakje naar keuze.

Bron

Boodschappen



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Janine58


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Janine58
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top