Fritters van aardappelen en feta in de wok

  • Belgisch, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 10-04-2021
  • Fritters van aardappelen en feta in de wok

    Fritters van aardappelen en feta in de wok

    Fritters van aardappelen en feta in de wok

Je kan deze fritters als aperitiefhapje serveren of als bijgerecht bij een stukje gekookte witte vis

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Een drietal bloemige aardappelen
300 g feta
4 eetlepels bloem
3 eetlepels melk
1 groot ei
1 eetlepel gehakte peterselie
1 eetlepel koriander
peper
4 eetlepels zonnebloemolie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Schil en snijd de aardappelen in blokjes van maximaal een halve cm. Kook ze gaar.
-Snijd de feta in blokjes van een halve centimeter.

-Meng bloem, melk, ei, kruiden en eventueel een eetlepel water goed door mekaar.
-Voeg de blokjes aardappel en feta toe en meng tot een stevige, ietwat ruwe deeg.

-Verhit enkele eetlepels zonnebloemolie in de wok.
-Schep dan een flinke eetlepel van het mengsel in de hete olie.
-Een paar minuten volstaan om de fritters goudbruin te wokken. Uiteraard kan je enkele porties per keer wokken.

Bron

lekker van bij ons

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten