Rode pesto even zelf maken...

  • Italiaans, Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 09-04-2021
  • Rode pesto even zelf maken...

    Rode pesto even zelf maken...

    Rode pesto even zelf maken...

  • Rode pesto even zelf maken...

    Rode pesto even zelf maken...

    Rode pesto even zelf maken...

Voor onderstaande lentestamppot had ik rode pesto nodig. Alles in huis behalve geroosterde paprika uit een pot. Tijdens mijn zoektocht kwam ik ook een recept van rode pesto tegen zonder het missende ingrediënt. Deze pesto dus gemaakt .

Italiaans-stamppotje-rucola-tomaatjes-en-gerookte-kipitaliaans-lentes

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
75 gram zongedroogde tomaatjes
2 el licht geroosterde pijnboompitjes
3 royale takjes basilicum
25 gram geraspte Pecorino, Parmezaanse kaas of, Grana Padano
peper en zout naar smaak
1 forse teen knoflook
olijfolie, of olie van de gedroogde tomaatjes
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Staafmixer, of keukenmachine, snijplank en mes.

Bereidingswijze

Alles in de blender, keukenmachine of in de beker van de staafmixer. Pureren, olie toevoegen en weer pureren totdat je de juiste consistentie hebt die je lekker vindt.

Bron

EvieKookt eigen tekst en foto's

Serveertip

Ook lekker op een toastje of op brood bij je lunch. Of als dip met rauwkost.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten