Biefstuk romige reepjes met champignons met Pasta
- Italiaans, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 09-04-2021
Pasta
Ingrediënten 4 personen
400 gram biefstuk in dunne reepjes1 eetl vloeibaar bakproduct
1 rode ui, gesnipperd
300 gram gesneden champignons
2 takjes rozemarijn, alleen de naaldjes gehakt
2 teentjes knoflook, grof gehakt
200 ml creme fraiche of room
1 eetl koude boter of maizena
300 gram pasta schelpjes
Bereidingswijze
Verhit het bakproduct en fruit hierin de ui circa 4 minuten.
Voeg de champignons, rozemarijn en knoflook toe en roerbak circa 3 minuten op een hoge stand.
Voeg de creme fraiche toe en breng snel aan de kook.
Laat enkele minuten inkoken en bind met de boter.
Kook intussen de pasta beetgaar.
Bestrooi het vlees met zout en peper.
Vet een koekenpan in en bak hierin het vlees op een hoge stand in 2 porties bruin.
Schep het vlees door de champignonsaus en breng op smaak met zout en peper.
Serveer met pasta.
Lekker met broccoli
Bron
Boodschappen
Serveertip
Het vlees kan rauw bij de saus
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties