Biefstuk romige reepjes met champignons met Pasta

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 09-04-2021

Pasta 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 gram biefstuk in dunne reepjes
1 eetl vloeibaar bakproduct
1 rode ui, gesnipperd
300 gram gesneden champignons
2 takjes rozemarijn, alleen de naaldjes gehakt
2 teentjes knoflook, grof gehakt
200 ml creme fraiche of room
1 eetl koude boter of maizena
300 gram pasta schelpjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verhit het bakproduct en fruit hierin de ui circa 4 minuten.
Voeg de champignons, rozemarijn en knoflook toe en roerbak circa 3 minuten op een hoge stand.
Voeg de creme fraiche toe en breng snel aan de kook.
Laat enkele minuten inkoken en bind met de boter.
Kook intussen de pasta beetgaar.
Bestrooi het vlees met zout en peper.
Vet een koekenpan in en bak hierin het vlees op een hoge stand in 2 porties bruin.
Schep het vlees door de champignonsaus en breng op smaak met zout en peper.
Serveer met pasta.
Lekker met broccoli

Bron

Boodschappen

Serveertip

Het vlees kan rauw bij de saus

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten