1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Biefstuk
  6. Biefstuk romige reepjes met champignons met Pasta

Biefstuk romige reepjes met champignons met Pasta

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 09-04-2021

Ingrediënten 4 personen


400 gram biefstuk in dunne reepjes
1 eetl vloeibaar bakproduct
1 rode ui, gesnipperd
300 gram gesneden champignons
2 takjes rozemarijn, alleen de naaldjes gehakt
2 teentjes knoflook, grof gehakt
200 ml creme fraiche of room
1 eetl koude boter of maizena
300 gram pasta schelpjes



Pasta 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit het bakproduct en fruit hierin de ui circa 4 minuten.
Voeg de champignons, rozemarijn en knoflook toe en roerbak circa 3 minuten op een hoge stand.
Voeg de creme fraiche toe en breng snel aan de kook.
Laat enkele minuten inkoken en bind met de boter.
Kook intussen de pasta beetgaar.
Bestrooi het vlees met zout en peper.
Vet een koekenpan in en bak hierin het vlees op een hoge stand in 2 porties bruin.
Schep het vlees door de champignonsaus en breng op smaak met zout en peper.
Serveer met pasta.
Lekker met broccoli

Serveertip

Het vlees kan rauw bij de saus

Bron

Boodschappen



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Janine58


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Janine58
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top