Biefstuk Rosbiefsalade

  • Wereld, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 09-04-2021

Altijd lekker

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 theel Dijon mosterd
100 gram gekruide rosbief
50 gram gemende sla
2 lente uitjes
6 kersen tomaatjes
30 gram Parmezaanse kaas
1 eetl geroosterde pijnboompitten
1 eetl balsamico azijn
3 eetl olijf olie extra vergine
zout en peper
1 theel suiker
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Voorbereiding
Schaaf de Parmezaanse kaas in dunne flintertjes
Was de lente uitjes en snij deze in dunne ringetjes.
Snij de kersen tomaatjes doormidden
Maak een vinaigrette van de azijn, olie, peper, zout, mosterd en suiker.
Haal de sla door de vinaigrette.
Bereiding
Verdeel de sla over de borden
Verdeel de plakjes rosbief over de sla.
Garneer de salade met de lente- ui, halve kersen tomaatjes, geroosterde pijnboompitten en de Parmezaanse kaas.

Bron

Smulweb

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten