Rundvlees Semur van Vlees

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  • > 120 min.

Heerlijke stoofschotel van rundvlees

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
water, zout, peper, nootsmuskaat
750 gram lende in plakken gesneden
2 uien
3 teentjes knoflook
3 eetl ketjap
3 a 4 eetl boter
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Grote braadpan en een oven

Bereidingswijze

U kruid de lende met peper, zout en nootmuskaat en u laat het vlees zo een poosje staan.
Intussen snijdt u de uien en de knoflook heel fijn.
U braadt het vlees in de hete boter aan alle zijden goed bruin.
Nu voegt u de kruiden, de soja en een scheutje water toe.
op een laag pitje laat u het vlees gaar sudderen.
In de oven 150 min. op 130 graden met 60% vocht

Bron

Oma Keasberry

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Janine58 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten