Kerrie-uien met kabeljauw uit de oven

  • Belgisch, Ovenschotel
  • 20-30 min.
  • Kerrie-uien met kabeljauw uit de oven

    Kerrie-uien met kabeljauw uit de oven

    Kerrie-uien met kabeljauw uit de oven

Makkelijk en lekker deze ovenschotel 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
50 g roomboter
580 g kabeljauwfilets
2 uien
2 tenen knoflook
2 el kerriepoeder
125 g crème fraîche
175 g jong belegen geraspte kaas
4 el paneermeel
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Verwarm de oven voor tot 175 °C. Vet de ovenschaal in met boter. Bestrooi de kabeljauwfilets met peper en leg in de ovenschaal.
-Verhit in een koekenpan de resterende boter en fruit de uien in 5 min. zacht. Pers de knoflook boven de pan en bak met het kerriepoeder nog 2 min. mee.
-Roer de crème fraîche door het uienmengsel en verdeel over de kabeljauw. Bestrooi de vis met de geraspte kaas en het paneermeel. Bak de vis in ca. 25 min. in de voorverwarmde oven gaar. Draai voor een knapperig korstje de oven na 20 min. op 220 °C.
-Verdeel de vis over 4 borden.

Bron

JUmbo

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten