Kalfslever op Venetiaanse wijze

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 06-04-2021
  • Kalfslever op Venetiaanse wijze

    Kalfslever op Venetiaanse wijze

    Kalfslever op Venetiaanse wijze

Kalfslever op zijn Venetiaans , met  aardappelpuree

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
600 g kalfslever
4 uien
3 takjes tijm
2 el witte balsamicoazijn
30 g bloem
5 el olijfolie
1 el boter
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Pel de ui en snij in dikke ringen.
-Smelt 2 el olijfolie en 1 el boter in een pan.
-Bak de uienringen 20 min onder deksel op een zacht vuur. Laat niet kleuren.
-Haal het deksel van de pan.
-Laat de uien karamelliseren en blus met de balsamicoazijn.
-Verwarm 3 el olijfolie in een bakpan.
-Haal de kalfslever door de bloem en schud goed af.
-Bak de kalfslever 2 à 3 min aan elke zijde krokant op een matig vuur.
-Kruid met zwarte peper en zout.

Serveer met een smeuïge aardappelpuree.

Bron

spar

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten