Kalfslever op Venetiaanse wijze
- Italiaans, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 06-04-2021
Kalfslever op zijn Venetiaans , met aardappelpuree
Bereidingswijze
-Pel de ui en snij in dikke ringen.
-Smelt 2 el olijfolie en 1 el boter in een pan.
-Bak de uienringen 20 min onder deksel op een zacht vuur. Laat niet kleuren.
-Haal het deksel van de pan.
-Laat de uien karamelliseren en blus met de balsamicoazijn.
-Verwarm 3 el olijfolie in een bakpan.
-Haal de kalfslever door de bloem en schud goed af.
-Bak de kalfslever 2 à 3 min aan elke zijde krokant op een matig vuur.
-Kruid met zwarte peper en zout.
Serveer met een smeuïge aardappelpuree.
Bron
spar
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties