1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Kalfslever op Venetiaanse wijze

Kalfslever op Venetiaanse wijze

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 06-04-2021

Ingrediënten 4 personen


600 g kalfslever
4 uien
3 takjes tijm
2 el witte balsamicoazijn
30 g bloem
5 el olijfolie
1 el boter



Kalfslever op Venetiaanse wijze
Kalfslever op Venetiaanse wijze

Kalfslever op zijn Venetiaans , met  aardappelpuree

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Pel de ui en snij in dikke ringen.
-Smelt 2 el olijfolie en 1 el boter in een pan.
-Bak de uienringen 20 min onder deksel op een zacht vuur. Laat niet kleuren.
-Haal het deksel van de pan.
-Laat de uien karamelliseren en blus met de balsamicoazijn.
-Verwarm 3 el olijfolie in een bakpan.
-Haal de kalfslever door de bloem en schud goed af.
-Bak de kalfslever 2 à 3 min aan elke zijde krokant op een matig vuur.
-Kruid met zwarte peper en zout.

Serveer met een smeuïge aardappelpuree.

Bron

Spar



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top