Luchtige Omelet gevuld met asperges en gerookte kalkoenfilet....

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 05-04-2021
  • Luchtige Omelet gevuld met asperges en gerookte kalkoenfilet....

    Luchtige Omelet gevuld met asperges en gerookte kalkoenfilet....

    Luchtige Omelet gevuld met asperges en gerookte kalkoenfilet....

  • Luchtige Omelet gevuld met asperges en gerookte kalkoenfilet....

    Luchtige Omelet gevuld met asperges en gerookte kalkoenfilet....

    Luchtige Omelet gevuld met asperges en gerookte kalkoenfilet....

  • Luchtige Omelet gevuld met asperges en gerookte kalkoenfilet....

    Luchtige Omelet gevuld met asperges en gerookte kalkoenfilet....

    Luchtige Omelet gevuld met asperges en gerookte kalkoenfilet....

  • Luchtige Omelet gevuld met asperges en gerookte kalkoenfilet....

    Luchtige Omelet gevuld met asperges en gerookte kalkoenfilet....

    Luchtige Omelet gevuld met asperges en gerookte kalkoenfilet....

Heerlijke lunch met extra groente van asperges. Snel klaar .

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
6 mooie asperges geschild en het kontje afgesneden
½ kippenbouillonblokje( met minder zout)
4 plakjes gerookte kalkoenfilet ( boterhambeleg)
2 hele sprieten bieslook
1 el gesnipperde bieslook


VOOR DE OMELET

3 eieren los geklopt
2 dessert lepels Griekse yoghurt 2 % vet
zwarte peper en mild paprikapoeder naar smaak
snufje zout

VOOR HET SAUSJE

1 dessert lepel mayonaise
2 dessertlepels Griekse yoghurt
beetje gesnipperde bieslook
eventueel een snufje peper en zout.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Snijplank, mes, schaar, dunschiller en 2 pannen

Bereidingswijze

Kook de asperges in het halve kippenbouillonblokje gaar.

Klop de eieren los ,voeg 2 dessertlepels Griekse Yoghurt peper, snuf zout en paprikapoeder toe. Roer goed door elkaar.
Verwarm wat olie in een koekenpan en bak een omelet van de helft van het mengsel. Haal uit de pan en houd warm.

Bak een tweede omelet .

Leg de omelet op een ( voorverwarmd) bord en leg er 2 plakjes gerookte kalkoenfilet op. Daarop 3 asperges. Maak er rolletjes rolletjes van.

Bind het rolletje voorzichtig met een sprietje bieslook vast. Strooi de rest van de bieslook erover en serveer de asperge omelet met het sausje ernaast of erop.

Serveertip

Serveer met een minibroodje met een plakje kalkoenfilet

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten