Naanpizza met veel groente en geitenkaas
- Vegetarisch, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
Gemakkelijke en snelle pizza
Bereidingswijze
- Snijd 1 ui in halve ringen en snipper de andere ui voor de salade.
- Snijd de wortel en de courgette in hele dunne plakjes.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Bak in olijfolie de uienringen, de wortel en de courgette zacht. Breng dit op smaak met zout.
- Breng de passata op smaak met peper, zout en de oregano en verdeel dit over de naanbroden.
- Verdeel de gebakken groentes en de geitenkaas over de naanbroden.
- Bak de naanpizza gedurende 5 -6 minuten af in de voorverwarmde oven.
- Maak een snelle tomatensalade.
- Halveer de cherrytomaten, voeg de gesnipperde ui, 1 el olijfolie, 0,5 el balsamico azijn, gehakte basllicum, peper en zout toe.
- Serveer de tomatensalade bij de naanpizza.
Bron
https://uitpaulineskeuken.nl/recept/naanpizza-met-veel-groente