Naanpizza met veel groente en geitenkaas

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Naanpizza met veel groente en geitenkaas

    Naanpizza met veel groente en geitenkaas

    Naanpizza met veel groente en geitenkaas

Gemakkelijke en snelle pizza

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
4 st. naanbrood
100 gr wortel
1 courgette
2 rode uien
500 gr cherrytomaten
120 gr zachte geitenkaas
8 el passata
2 tl oregano
Takje verse basilicum
0,5 el witte balsamico azijn
Peper en zout
Olijfolie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

- Snijd 1 ui in halve ringen en snipper de andere ui voor de salade.
- Snijd de wortel en de courgette in hele dunne plakjes.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Bak in olijfolie de uienringen, de wortel en de courgette zacht. Breng dit op smaak met zout.
- Breng de passata op smaak met peper, zout en de oregano en verdeel dit over de naanbroden.
- Verdeel de gebakken groentes en de geitenkaas over de naanbroden.
- Bak de naanpizza gedurende 5 -6 minuten af in de voorverwarmde oven.

- Maak een snelle tomatensalade.
- Halveer de cherrytomaten, voeg de gesnipperde ui, 1 el olijfolie, 0,5 el balsamico azijn, gehakte basllicum, peper en zout toe.
- Serveer de tomatensalade bij de naanpizza.

Bron

https://uitpaulineskeuken.nl/recept/naanpizza-met-veel-groente

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

smivla avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten