PASTA PRIMAVERA MET RICOTTA EN KRUIDEN

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • PASTA PRIMAVERA MET RICOTTA EN KRUIDEN

    PASTA PRIMAVERA MET RICOTTA EN KRUIDEN

    PASTA PRIMAVERA MET RICOTTA EN KRUIDEN

Een heerlijke pasta primavera bomvol vitamientjes. De ricotta in combinatie met de zeste van citroen en de kruiden zorgt voor een verrassend fris sausje.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
250 g groene asperges
10 g bieslook
10 g dragon
1 citroen
200 g farfalle
100 g peultjes
100 g ricotta
40 g parmezaan
peper en zout


Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Snij de houterige uiteinden van de groene asperges en snij de asperges in 3. Hak de kruiden fijn. Was en rasp de schil van de citroen.
-Breng een pot gezouten water aan de kook en voeg de farfalle toe. Voeg na 7 minuten de asperges toe en nog eens 3 minuten later de peultjes. Proef na 2 minuten of de pasta beetgaar is en giet af. Hou een kopje van het kookvocht bij.
-Meng de ricotta door de pasta en voeg wat van het kookvocht toe, voor een mooie, gladde saus. Voeg de kruiden en de zeste van de citroen toe en kruid royaal met peper en zout. Proef en voeg eventueel nog wat sap van de citroen toe.
-Serveer met de geraspte parmezaan erover gestrooid.

Bron

15gram

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten