Pizzabrood met Zalm

  • Italiaans, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 03-04-2021
  • Pizzabrood met Zalm

    Pizzabrood met Zalm

    Pizzabrood met Zalm

  • Pizzabrood met Zalm

    Pizzabrood met Zalm

    Pizzabrood met Zalm

  • Pizzabrood met Zalm

    Pizzabrood met Zalm

    Pizzabrood met Zalm

Via de website van Tante Fanny

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Rol Pizzadeeg
250 gram Ricotta
Geraspte Parmezaanse kaas
125 gram gerookte zalm in Reepjes
1 rode Paprika reepjes gesneden
1/2 rode ui ringen gesneden
eventueel tijm
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Bakplaat
Bakpapier

Bereidingswijze

Ricotta , tijm en Parmezaanse kaas mengen.
Deeg uitrollen op de bakplaat, kaasmengsel verdelen en 2 cm van de rand vrijhouden.
Zalm, Paprika en ui verdelen.
Pizzadeeg van de onderkant oprollen.
Strooi er eventueel wat kaas over.
Bak het pizzabrood in 20-25 minuten gaar op 200-220 graden

Bron

Tante Fanny Website

Serveertip

Lekker met een frisse salade

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten