Gevulde cannelloni met truffelsaus

  • Italiaans, Feestmaaltijd
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 03-04-2021
  • Gevulde cannelloni met truffelsaus

    Gevulde cannelloni met truffelsaus

    Gevulde cannelloni met truffelsaus

=18pxEen lekkere en originele pasta ovenschotel . Perfect voor een etentje met je vrienden of geliefde. 

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
250 g cannelloni
400 g gemengde bospaddenstoelen
2 el peterselie
1 el verse tijm (blaadjes + enkele takjes extra)
1 handje morieljes
1 teen knoflook (fijngehakt)
1 rode chilipeper (fijngehakt)
200 g kaas (Fontina)
20 cl melk
1 eidooier
40 g geraspte parmezaan
30 g zwarte truffel
truffelolie (enkele druppels)
olijfolie
boter
peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de Fontina in kleine stukjes. Snij de bospaddenstoelen klein. Week de morieljes 15 minuten in lauw water. Giet af.
2 Verhit een scheutje olie in een koekenpan bak de knoflook met de chilipeper zacht. Doe er de bospaddenstoelen en morieljes bij en laat 5 minuten meebakken. Breng op smaak met de peterselie, tijm en zout en zet opzij.
3 Vet een ovenschaal in met boter. Vul de cannelloni met het paddenstoelenmengsel. Leg de rolletjes in de ovenschaal.
4 Verwarm de Fontina met de melk en roer tot een romige saus. Roer er de eidooier door. Doe er de truffelolie bij en rasp er de helft van de zwarte truffel bij. Giet de kaassaus over de cannelloni, bestrooi met de geraspte parmezaan en kruid met peper. Strooi er de resterende zwarte truffel over. Zet de schotel 30 minuten in de oven. Werk af met enkele takjes tijm.

Bron

libelle

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten