Zalm met roergebakken witlof, appelstroop en tijm

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Zalm met roergebakken witlof, appelstroop en tijm

    Zalm met roergebakken witlof, appelstroop en tijm

    Zalm met roergebakken witlof, appelstroop en tijm

Aan de slag met een lekker stukje vis en pasta
Met een paar simpele ingrediënten heb je binnen 20 minuten een heerlijke pasta met zalm op tafel. Het perfecte gerecht als er plotseling visite aan de deur staat of als je weinig tijd hebt om te koken. Makkelijk, snel en het ziet er ook nog eens heerlijk uit!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
500 gram zalm
2 takjes tijm, alleen de blaadjes
2 sjalotjes, zeer fijn gesnipperd
6-8 struikjes witlof
200 gram tagliatelle
4 el olijfolie
1 el balsamico azijn
1 el Frutesse appelstroop
zout
versgemalen peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de pasta volgens de verpakking.
Bestrooi de zalm met zout peper.
Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de moten zalm in 8-10 minuten gaar.
Keer halverwege.
Verhit in een wok de rest van de olie en roerbak de sjalotjes en tijm.
Voeg na 2 minuten de witlof toe.
Bak nog 3-4 minuten en voeg de appelstroop en balsamico toe.
Serveer de pasta met de zalm en roergebakken witlof

Bron

Albert Heijn kookschrift

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

frutesse avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten