Eiersalade met truffelmayonaise (Paastip)

  • Goedkoop en snel, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 29-03-2021
  • Eiersalade met truffelmayonaise (Paastip)

    Eiersalade met truffelmayonaise (Paastip)

    Eiersalade met truffelmayonaise (Paastip)

Erg lekker en supersnel gemaakt deze eiersalade voor bij de brunch. Of juist na Pasen als je met een heleboel gekookte eieren blijft zitten ;) :P :)
Niet alleen heerlijk op een broodje maar ook verrukkelijk als borrelhapje op een toastje of stokbroodje.

TIP: Je kunt in plaats van de beenham ook gerookte kipfilet of kaas gebruiken.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
- 3 hardgekookte eieren
- enkele plakjes beenham
- 2 el truffelmayonaise
- 1 tl mosterd
- lenteui en/of bieslook
- peper, zout en kerrie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

- Eieren koken, schillen en prakken, ham fijn snijden en toevoegen.
- Voeg de mayonaise, mosterd en de lenteui (of bieslook) toe en maak op smaak met peper, zout en kerriepoeder.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten