1. Home
  2. Recepten
  3. Goedkope en snelle keuken
  4. Eiersalade met truffelmayonaise (Paastip)

Eiersalade met truffelmayonaise (Paastip)

  • Goedkoop en snel, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 30-03-2021

Ingrediënten 2 personen


- 3 hardgekookte eieren
- enkele plakjes beenham
- 2 el truffelmayonaise
- 1 tl mosterd
- lenteui en/of bieslook
- peper, zout en kerrie



Eiersalade met truffelmayonaise (Paastip)
Eiersalade met truffelmayonaise (Paastip)

Erg lekker en supersnel gemaakt deze eiersalade voor bij de brunch. Of juist na Pasen als je met een heleboel gekookte eieren blijft zitten
Niet alleen heerlijk op een broodje maar ook verrukkelijk als borrelhapje op een toastje of stokbroodje.

TIP: Je kunt in plaats van de beenham ook gerookte kipfilet of kaas gebruiken.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

- Eieren koken, schillen en prakken, ham fijn snijden en toevoegen.
- Voeg de mayonaise, mosterd en de lenteui (of bieslook) toe en maak op smaak met peper, zout en kerriepoeder.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wilmiewillemse


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wilmiewillemse
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top