1. Home
  2. Recepten
  3. Tussengerecht
  4. Duitse keuken
  5. Gehaktstrudel

Gehaktstrudel

  • Duits, Tussengerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 29-03-2021

Ingrediënten 4 personen


400 g ongekruid slagersgehakt
100 g geraspte oude kaas
1 ei
1 knoflook of meer.
1 kleine ui
beetje paneermeel
bami of nasi kruiden (conimex of zoiets)
magi
270 g bladerdeeg (rol)
1 bakpapier


Verder heb je nodig


Oven


Overheelijke gehaktstrudel

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor tot 200 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Meng het gehakt in een kom met de kaas een eitje en wat paneermeel en de kruiden (zakje conimex) , ik doe er altijd een klein beetje magie bij, en een knoflookje gesnippert en een klein ui, ook heel fijn snipperen.
Rol het bladerdeeg met het bakpapier uit en verdeel er het gehakt over. Rol het deeg vanaf de lange kant op met het gehakt er tussen. Snijd de gehaktrol in 12 stukken, maar 8 stukken kan ook, leg ze op het snijvlak op de met bakpapier beklede bakplaat en druk een beetje plat.
Bak de Gehaktstrudels in 20 a 25 minuten gaar en lekker krokant.
Oven op 200 graden

Serveertip

Warm serveren, maar koud kan ook.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van williamdewit


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van williamdewit
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top