400 g ongekruid slagersgehakt
100 g geraspte oude kaas
1 ei
1 knoflook of meer.
1 kleine ui
beetje paneermeel
bami of nasi kruiden (conimex of zoiets)
magi
270 g bladerdeeg (rol)
1 bakpapier
Oven
Overheelijke gehaktstrudel
Verwarm de oven voor tot 200 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Meng het gehakt in een kom met de kaas een eitje en wat paneermeel en de kruiden (zakje conimex) , ik doe er altijd een klein beetje magie bij, en een knoflookje gesnippert en een klein ui, ook heel fijn snipperen.
Rol het bladerdeeg met het bakpapier uit en verdeel er het gehakt over. Rol het deeg vanaf de lange kant op met het gehakt er tussen. Snijd de gehaktrol in 12 stukken, maar 8 stukken kan ook, leg ze op het snijvlak op de met bakpapier beklede bakplaat en druk een beetje plat.
Bak de Gehaktstrudels in 20 a 25 minuten gaar en lekker krokant.
Oven op 200 graden
Warm serveren, maar koud kan ook.