Verrukkelijk en feestelijk romig toetje met mango en kokos
- Aziatisch, Nagerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 29-03-2021
De combinatie van kokosyoghurt en mango is heerlijk. De kokosyoghurt (plantaardig) is ongezoet dus heb ik wat suiker toegevoegd en om het geheel extra lekker te maken heb ik er crème fraîche door geroerd. Toevallig had ik nog wat raffaello's in de kast. Leuk om mee te garneren. Een heerlijk dessert dat heel snel is gemaakt.
Ingrediënten 4 personen
1 beker à 300 gram kokosyoghurt AH2 eetlepels witte basterdsuiker
2 zakjes vanillesuiker
150 ml crème fraîche
1 rijpe mango
eeventueel 4 raffaello's (Ferrero Rocher)
Benodigdheden
4 glazenkom voor de yoghurt
Bereidingswijze
Roer de kokosyoghurt met de suikers en de crème fraîche door elkaar.
Schil de mango en snij het overgrote deel in kleine stukjes.
Bewaar iets om te garneren.
Doe eerst een laagje romige kokosyoghurt in een glas.
Verdeel daarover ¼ deel van de mangostukjes..
Vul het gas verder op met de rest van de kokosyoghurt.
Garneer met reepjes mango en eventueel een raffaello van Ferrero
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties