1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Franse keuken
  5. Crêpes

Crêpes

  • Frans, Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 28-03-2021

Ingrediënten 2 personen


* 100 g bloem
* 200 ml melk
* 30 g boter (gesmolten)
* eetlepel suiker
* wat vanillesuiker
* zout
* 1 ei


Verder heb je nodig


Beslagkom
garde


Samengesteld uit diverse bronnen. O.a. Joris Bijdendijk, Jacques Pépin en veel proberen.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng bloem, suiker, vanillesuiker, zout, ei en gesmolten boter in beslagkom.
Doe hier eerst een deel van de melk erbij en klop stevig. Er moet een vrij stevige homogene massa ontstaan. Beter eerst te weinig vocht dan teveel.
Doorgaan tot alle melk op is.
Sommigen laten dan het beslag een uur in de koelkast rusten.

Serveertip

Naar voorkeur serveren met suiker, jam etc....

Bron

Https://www.youtube.com/watch?v=jVrRj5pS3sU&t=66s



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mobiel_1360771408


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mobiel_1360771408
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top