1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Carpaccio
  6. Italiaanse Carpaccio

Italiaanse Carpaccio

  • Italiaans, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 26-03-2021

Ingrediënten 4 personen


Carpaccio voor 4 personen
1 zakje pijnboompitten
80 gram gerapste parmazaanse kaas
40 gram ruccola
1 potje zongedroogde tomaten
1 zakje kalamata olijven
Balsamico dressing


Verder heb je nodig


Koekenpan


Italiaanse Carpaccio
Italiaanse Carpaccio

Een eenvoudig te maken carpaccio

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Rooster de pijnboompitten kort in de koekenpan
Verdeel de carpaccio over 4 borden
Leg hier de olijven, tomaten, pijnboompitten en ruccola bovenop
sprenkel hier vervolgens de parmazaanse kaas en een paar druppels balsamico dressing overheen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van MelvinWinthagen


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van MelvinWinthagen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top