Frambooskokospudding

  • Belgisch, Nagerecht
  • 20-30 min.
  • Frambooskokospudding

    Frambooskokospudding

    Frambooskokospudding

Lekker potje dat makkelijk te bereiden is 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
400 g frambozen
40 g tapioca
30 cl kokosmelk
10 cl room
4 el suiker
2 el honing
1 el citroensap
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 Doe de tapioca in een kommetje, giet er kokend water bij en laat 10 minuten wellen.
2 Verwarm de kokosmelk met de room en de suiker. Voeg er de tapioca aan toe. Laat 20 minuten op een zacht vuurtje pruttelen tot de tapioca doorzichtig is. Haal van het vuur en laat afkoelen. Is de pudding te dik, doe er dan een beetje water bij.
3 Spoel de frambozen, hou er enkele apart. Mix de rest van de frambozen en zeef ze. Breng op smaak met de honing en het citroensap en schep goed om.
4 Verdeel de frambozencoulis over 4 mooie glaasjes. Lepel er een laagje pudding over. Werk af met wat frambozen en serveer.

Bron

libelle

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten