1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Belgische keuken
  5. Frambooskokospudding

Frambooskokospudding

  • Belgisch, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 24-03-2021

Ingrediënten 4 personen


400 g frambozen
40 g tapioca
30 cl kokosmelk
10 cl room
4 el suiker
2 el honing
1 el citroensap



Frambooskokospudding
Frambooskokospudding

Lekker potje dat makkelijk te bereiden is 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Doe de tapioca in een kommetje, giet er kokend water bij en laat 10 minuten wellen.
2 Verwarm de kokosmelk met de room en de suiker. Voeg er de tapioca aan toe. Laat 20 minuten op een zacht vuurtje pruttelen tot de tapioca doorzichtig is. Haal van het vuur en laat afkoelen. Is de pudding te dik, doe er dan een beetje water bij.
3 Spoel de frambozen, hou er enkele apart. Mix de rest van de frambozen en zeef ze. Breng op smaak met de honing en het citroensap en schep goed om.
4 Verdeel de frambozencoulis over 4 mooie glaasjes. Lepel er een laagje pudding over. Werk af met wat frambozen en serveer.

Bron

Libelle



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top