Krokante gnocchi uit de oven
- Italiaans, Ovenschotel
- 30-60 min.
- Geplaatst op 21-03-2021
.
Ingrediënten 4 personen
500 gram gnocchi400 gram pompoen, in blokjes
200 gram gemengde paddenstoelen, in stukjes
100 gram spekreepjes
1 rode ui, in kleine partjes
4 tenen knoflook, geplet
3 takjes rozemarijn
Paar takjes salie
Zout & peper
2 eetlepels olijfolie
Parmezaanse kaas, geraspt, naar smaak
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 230 graden. Zet een bakplaat met bakpapier klaar.
Verdeel de gnocchi, paddenstoelen, blokjes pompoen, spekjes en de partjes ui over de bakplaat. Stop de geplette tenen knoflook ertussen en bestrooi alles met zout en peper.
Stop wat takjes rozemarijn en salie tussen de groenten en besprenkel alles met olijfolie.
Zet de bakplaat 20 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven, tot de gnocchi goudbruin zijn en de groenten gaar.
Haal de takjes rozemarijn en salie voor het opdienen tussen de groenten vandaan en verkruimel de krokante blaadjes salie over de gebakken gnocchi.
Bestrooi alles met wat geraspte Parmezaanse kaas.
Bron
https://www.culy.nl/recepten/culy-homemade-krokante-gnocchi-uit-de-oven/
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties