Knolselderij frietjes met kruidendip
- Europees, Bijgerecht
- 20-30 min.
.
Ingrediënten 4 recipe.people
1 knolselderijolijfolie
1 bosje bladpeterselie
200 ml Griekse yoghurt
zout
versgemalen peper
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Breng een pan met water en zout aan de kook. Schil en snijd de knolselderij in gelijke frietjes en kook ze beetgaar. Giet de frietjes af en dep ze goed droog tussen keukenpapier. Verdeel de frietjes over een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bak de frietjes in de oven in circa 20 minuten goudbruin.
Pluk en hak de peterselie fijn. Meng de peterselie door de yoghurt en breng op smaak met zout en peper.
Serveer de knolselderij frietjes met kruidendip bij een stukje gegrild vlees of vis en een groene salade.
Bron
https://www.24kitchen.nl/recepten/knolselderij-frietjes-met-kruidendip