Spaghetti aglio oglio

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 21-03-2021
  • Spaghetti aglio oglio

    Spaghetti aglio oglio

    Spaghetti aglio oglio

lekkere en snelle pasta

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
200 gr spaghetti
1 Spaanse peper
2 teentjes knoflook
handje platte peterselie
75 ml extra vergine olijfolie
zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de spaghetti al dente.
Snij de peper en knoflook fijn.
Verwarm in een koekenpan de olijfolie.
Doe de peper en knoflook erbij en bak 1-2 minuten in de olijfolie.
Giet de spaghetti af, bewaar een beetje kookvocht, en doe terug in de pan.
Schenk de olie met peper en knoflook erdoor heen en voeg ook de peterselie en zout naar smaak toe.
Verwarm nog een beetje en voeg wat kookvocht toe om het lekker romig te krijgen.

Bron

Francesca kookt

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten