Croque met gehakt, Belgische pickles en groene kruiden
- Belgisch, Lunch/Brunch
- 10-20 min.
Een zelfgemaakte croque (tostie), dat smaakt! Combineer varkensgehakt met Belgische pickles voor een lekkere lunch of snack.
Ingrediënten 4 personen
Voor 8 croque :800 g varkensgehakt
16 sneden brood
8 el Belgische pickles
Enkele takjes bieslook
1 hand verse peterselie
2 gesnipperde sjalotten
vetstof
peper
Bereidingswijze
Bak het varkensgehakt rul in een bakpan met weinig vetstof. Kruid met peper.
Besmeer 8 sneden brood met de Belgische pickles en doe hierop het gebakken varkensgehakt.
Snipper de bieslook en peterselie fijn.
Beleg met de gesnipperde sjalot, bieslook en peterselie. Leg er vervolgens telkens een sneetje brood bovenop.
Bak in een voorverwarmde oven op 180° gedurende 10 minuten of bak ze krokant in een croque monsieur toestel.
Bron
lekker van bij ons