Tartaar van lam

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 19-03-2021
  • Tartaar van lam

    Tartaar van lam

    Tartaar van lam

Makkelijk en super lekker gerecht van sterrenchef Johan Segers ( ' t Fornuis in Antwerpen )

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 g lamsbout
2 rode uien
1 citroen
enkele blaadjes verse munt
1 el mayonaise waar wat citroensap aan werd toegevoegd
olijfolie
peper
zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Ontvlies en ontbeen de lamsbout, of vraag dat aan je slager. Snij het vlees in fijne blokjes.

-Versnipper één rode ui zeer fijn.

-Meng het vlees met de ui, olijfolie, peper en zout, en enkele druppels citroensap.

-Versnipper de verse munt, en meng deze ook onder het vlees.

SERVEREN:

Dresseer de tartaar op het bord met behulp van een inox ring, en werk af met enkele ringen rode ui, een takje munt, enkele druppels citroenmayonaise, stukjes citroen en olijfolie.

Bron

njam

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten