1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Tartaar van lam

Tartaar van lam

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-03-2021

Ingrediënten 4 personen


400 g lamsbout
2 rode uien
1 citroen
enkele blaadjes verse munt
1 el mayonaise waar wat citroensap aan werd toegevoegd
olijfolie
peper
zout



Tartaar van lam
Tartaar van lam

Makkelijk en super lekker gerecht van sterrenchef Johan Segers ( ' t Fornuis in Antwerpen )

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Ontvlies en ontbeen de lamsbout, of vraag dat aan je slager. Snij het vlees in fijne blokjes.

-Versnipper één rode ui zeer fijn.

-Meng het vlees met de ui, olijfolie, peper en zout, en enkele druppels citroensap.

-Versnipper de verse munt, en meng deze ook onder het vlees.

SERVEREN:

Dresseer de tartaar op het bord met behulp van een inox ring, en werk af met enkele ringen rode ui, een takje munt, enkele druppels citroenmayonaise, stukjes citroen en olijfolie.

Bron

Njam



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top