Meloenpizza met zoete cashewroom

  • Belgisch, Nagerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 19-03-2021
  • Meloenpizza met zoete cashewroom

    Meloenpizza met zoete cashewroom

    Meloenpizza met zoete cashewroom

  • Meloenpizza met zoete cashewroom

    Meloenpizza met zoete cashewroom

    Meloenpizza met zoete cashewroom

  • Meloenpizza met zoete cashewroom

    Meloenpizza met zoete cashewroom

    Meloenpizza met zoete cashewroom

Makkelijk en lekker, dit recept is goed voor 12 personen . Je kan het ook als tussendoortje of zelfs als apero geven 

Deel dit recept

Ingrediënten 12 personen
2 watermeloenschijven van 1,5 cm dik
3 el cashewboter ( kant en klaar of zelf bereiden zie op de site het recept)
2 el ahornsiroop
0,5 tl vanille-extract
3 el Griekse yoghurt
Voor de topping:
blauwe bessen
stukjes pure chocolade
bijenpollen (zie foto) te koop in de handel
munt
eetbare viooltjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd twee schijven van ongeveer 1 à 1,5 centimeter dikte, van de watermeloen. Snijd ze in spietjes, zoals je dat met een pizza zou doen.

Meng de cashewboter, ahornsiroop, het vanille-extract en de Griekse yoghurt in een kommetje. Smeer dit mengsel op de meloen.

Werk af met de toppings.

Bron

njam

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten