Mini-pizza's van pitabroodjes
- Belgisch, Borrelhapje
- 10-20 min.
Lekker als tussendoor, borrelhapje......altijd lekker en bovendien sne en makkelijk te bereiden
Ingrediënten 4 recipe.people
12 pitabroodjes1 bollen mozzarella
250 gr tomatenpassata
1 el oregano
1 handje rucola
naar keuze : champignons, chorizo, olijfjes, paprika, ...
Bereidingswijze
-Besmeer de pitabroodjes met een lepeltje tomatenpassata.
-Snijd de mozzarella in kleine blokjes en strooi over de passata.
- Kruid met de oregano en beleg de mini-pizza's met ingrediënten naar keuze: olijfjes, champignons, paprikablokjes, chorizo, … .
-Plaats de mini-pizza's gedurende 8 à 10 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Zet de laatste 3 minuten de grill nog even op om de mozzerella mooi goudbruin te laten smelten.
Bestrooi de pizza's net voor het serveren nog met enkele blaadjes rucola.
Bron
njam