SOEP VAN GELE TOMATEN, BASILICUM EN MASCARPONE

  • Italiaans, Soep
  • 30-60 min.
  • SOEP VAN GELE TOMATEN, BASILICUM EN MASCARPONE

    SOEP VAN GELE TOMATEN, BASILICUM EN MASCARPONE

    SOEP VAN GELE TOMATEN, BASILICUM EN MASCARPONE

Lekkere zuiderse tomatensoep 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
2 lente uien
1 teentje knoflook
2 eetlepels mascarpone
1 L water
2 bouillonblokjes Knorr Finesse Groenten
6 gele tomaten
20 basilicumblaadjes
2 eetlepels vloeibare margarine ( Solo )
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Breng in een kookpot water aan de kook.
-Kerf de tomaten kruislings in en dompel ze gedurende 1 minuut in het kokende water. Spoel na met koud water.
-Ontvel de tomaten.
-Snij de lente-uien en de knoflook fijn.
-Stoof de ui en knoflook glazig in de margarine.
-Laat ook de tomaten stoven.
-Voeg het water en de 2 bouillonblokjes Knorr Finesse Groenten toe.
-Laat een half uurtje sudderen.
-Voeg de mascarpone en de basilicum toe en mix glad.
-Haal het geheel door een fijne zeef.
-Breng op smaak met peper en zout.

Bron

solo-knorr

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten