Overnight oats met appel

  • Belgisch, Ontbijt
  • 0-10 min.
  • Overnight oats met appel

    Overnight oats met appel

    Overnight oats met appel

Geen tijd om een lekker ontbijt te maken? Met deze overnight oats staat het al klaar in de koelkast. Het enige wat jij nog moet doen, is afwerken... en opeten natuurlijk! 

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 appel
80 g havermoutvlokken
1 el pindakaas
250 ml melk
100 g volle yoghurt
1 tl kaneel
Extra garnering:
1/2 appel (Jonagold)
1 el pindakaas
snuifje kaneel
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 dag op voorhand:
-Schil en ontpit de appel. Rasp de appel grof.
-Roer 1 eetlepel pindakaas los met de melk en yoghurt.
-Voeg de geraspte appel, havermoutvlokken en kaneel toe.
-Giet in 2 glazen potjes, dek af en laat 1 nacht zwellen in de koelkast.
De dag zelf:
Garneer met fijngesneden blokjes appel, pindakaas en een snuifje kaneel.

Bron

lekker van bij ons

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar
marcdepester

Doorsturen

Home Recepten