Alicha

  • Afrikaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.

Een eritrees/ethiopisch groetegerecht, te eten met injera.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
500 gram aardappelen, in achten.
2 tomaten, in achten
een half bloemkooltje in roosje
2 grote wortels, in stukjes
een handje sperzieboontjes, gebroken
1 grof gesnipperde ui
2 teentjes knoflook
2 cm gember, fijngesneden
1 theelepel curcuma (koenjit)
zout, peper
2 groene pepers, fijngesnipperd
olie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verhit de olie en voeg alle ingredienten, behalve de groene peper, toe. Laat alles beetgaar worden en voeg de laatste minuut de groene peper toe.

Serveertip

Serveer dit met injera en cottage cheese.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

wilbin avatar
wilbin

Doorsturen

Home Recepten