Chiliconcarne ala Agnes

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 04-03-2021
  • Chiliconcarne ala Agnes

    Chiliconcarne ala Agnes

    Chiliconcarne ala Agnes

EEn heerlijk eigen recept, waar je je vingers bij opeet.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gr gehakt
kerriepoeder
boter
scheutje tabasco
4-5 uien
2 tenen knoflook
2 paprika's
5-6 tomaten
3 laurierblad
blik bruine bonen
wat zout
chilisaus pittig en sweet chilisaus
stokbrood optioneel
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Gehakt kruiden met kerriepoeder naar smaak, ik doe best veel erdoor, en korrelig braden in de boter
Wat tabasco erbij
2 uien snipperen en de rest in ringen en meebakken
knoflook snipperen en ook meebakken
paprika in blokjes en tomaat in blokjes erbij
bruine bonen afgieten en afspoelen en door het gehaktmengsel roeren.
Wat zout, flink wat pittige chilisaus en sweet chilisaus naar smaak.
Laurierblad erbij en een paar uur laten pruttelen op een klein pitje met een vlamverdeler eronder.
Stokbrood erbij geven.

Serveertip

Kan ook in de slowcooker gemaakt worden.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten