En­chi­l­a­d­a's met kid­ney­bo­nen­chi­li

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 04-03-2021
  • En­chi­l­a­d­a's met kid­ney­bo­nen­chi­li

    En­chi­l­a­d­a's met kid­ney­bo­nen­chi­li

    En­chi­l­a­d­a's met kid­ney­bo­nen­chi­li

Ik ben altijd op zoek naar de lekkerste vegetarische enchilada-recepten, dit is er weer zo´n eentje

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
600 g zoete aardappelen
4 el (arachide)olie
200-250 cheddar geraspt of plakjes
6 bosuien
1 spaanse of jalapeñopeper
2 x kidneybonen chili in zak
8-10 wraps
1 thl koriander
creme fraiche of zure room
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Schil de zoete aardappelen en snijd in blokjes van 1 cm (brunoise).
- Verhit de olie in een hapjespan en bak de aardappel 15 min. op middelhoog vuur.
- Rasp ondertussen de cheddar en snijd de bosui in ringen.
- Snijd het steeltje van de peper. Halveer de peper in de lengte, verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn.
- Voeg de kidneybonenchili, bosui, koriander en de peper toe en verwarm 1 min.
- Breng eventueel op smaak met zout.
- Vet de ovenschaal in. Verdeel het mengsel over de wraps, rol op en leg ze in de ovenschaal.
- Strooi de kaas erover en bak ca. 15 min. in de oven.

Bron

Https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1189376/enchilada-s-met-kidneybonenchili

Serveertip

Serveer met voldoende room.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten