Enchilada's met kidneybonenchili
- Vegetarisch, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 04-03-2021
Ik ben altijd op zoek naar de lekkerste vegetarische enchilada-recepten, dit is er weer zo´n eentje
Ingrediënten 6 personen
600 g zoete aardappelen4 el (arachide)olie
200-250 cheddar geraspt of plakjes
6 bosuien
1 spaanse of jalapeñopeper
2 x kidneybonen chili in zak
8-10 wraps
1 thl koriander
creme fraiche of zure room
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Schil de zoete aardappelen en snijd in blokjes van 1 cm (brunoise).
- Verhit de olie in een hapjespan en bak de aardappel 15 min. op middelhoog vuur.
- Rasp ondertussen de cheddar en snijd de bosui in ringen.
- Snijd het steeltje van de peper. Halveer de peper in de lengte, verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn.
- Voeg de kidneybonenchili, bosui, koriander en de peper toe en verwarm 1 min.
- Breng eventueel op smaak met zout.
- Vet de ovenschaal in. Verdeel het mengsel over de wraps, rol op en leg ze in de ovenschaal.
- Strooi de kaas erover en bak ca. 15 min. in de oven.
Bron
Https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1189376/enchilada-s-met-kidneybonenchili
Serveertip
Serveer met voldoende room.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties