1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Vergeten-groentenlasagne met geitenkaas

Vergeten-groentenlasagne met geitenkaas

  • Belgisch, Ovenschotel
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 03-03-2021

Ingrediënten 4 personen


2 koolrabi's
3 pastinaken
2 rode bieten
600 g postelein
300 g aardpeer
200 g geitenkaas (rolletje met korst)
16 lasagnevellen (verse)
verse tijm (enkele takjes)
verse rozemarijn (enkele takjes)
20 cl room
20 cl melk
olijfolie
peper en zout



Vergeten-groentenlasagne met geitenkaas
Vergeten-groentenlasagne met geitenkaas

=18pxEen heerlijke veggie lasagne ! 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Verwarm de oven voor op 180°C. Schil alle knolgroenten en snij of schaaf ze in flinterdunne plakjes. Bak de postelein even op in hete olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Snij het rolletje geitenkaas in fijne plakjes.
2 Hak de rozemarijn en tijm fi jn en meng met de room en de melk, kruid met peper en zout.
3 Bestrijk 4 vuurvaste schaaltjes met olijfolie. Leg de groenten per soort in lagen, met telkens een lasagnevel ertussen. Begin met biet, neem dan koolrabi, dan postelein en daarna pastinaak. Eindig met een lasagnevel en leg daarop plakjes geitenkaas. Overgiet met het melk-roommengsel en bak gaar in de oven gedurende ongeveer 30 minuten.

Bron

Libelle



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top