Gebakken schorseneren met kruidige botersaus

  • Belgisch, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Gebakken schorseneren met kruidige botersaus

    Gebakken schorseneren met kruidige botersaus

    Gebakken schorseneren met kruidige botersaus

Lekker recept van schorseneren 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
1 kg schorseneren
1 plantje peterselie
1 el boter
30 g hazelnoten
1 scheutje azijn
zwarte peper (molen)
zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Voorbereiding :

- Schil de schorseneren en snij in stukken van 4 à 5 cm. Snij de dikkere exemplaren in 2. Doe ze in een kom water met een scheutje citroensap of azijn tot gebruik.
- Hak de peterselie fijn.

Bereiding (15 min.)

1 Kook de schorseneren 10 min. in lichtgezouten water. Giet af.
2 Smelt de boter in een kookpot en bak de schorseneren 2 à 3 min.
3 Roer er de fijngehakte peterselie en de hazelnoten onder. Kruid met peper en zout.

Bron

colruyt

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten