1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Gebakken schorseneren met kruidige botersaus

Gebakken schorseneren met kruidige botersaus

  • Belgisch, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 22-02-2021

Ingrediënten 4 personen


1 kg schorseneren
1 plantje peterselie
1 el boter
30 g hazelnoten
1 scheutje azijn
zwarte peper (molen)
zout



Gebakken schorseneren met kruidige botersaus
Gebakken schorseneren met kruidige botersaus

Lekker recept van schorseneren 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Voorbereiding :

- Schil de schorseneren en snij in stukken van 4 à 5 cm. Snij de dikkere exemplaren in 2. Doe ze in een kom water met een scheutje citroensap of azijn tot gebruik.
- Hak de peterselie fijn.

Bereiding (15 min.)

1 Kook de schorseneren 10 min. in lichtgezouten water. Giet af.
2 Smelt de boter in een kookpot en bak de schorseneren 2 à 3 min.
3 Roer er de fijngehakte peterselie en de hazelnoten onder. Kruid met peper en zout.

Bron

Colruyt



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top