1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Mediterrane keuken
  5. Gehakt
  6. Gevulde paprika's met gehakt

Gevulde paprika's met gehakt

  • Mediterraan, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-02-2021

Ingrediënten 2 personen


300 gr mager rundergehakt
1 el olijfolie
1/2 ui
1 teentje knoflook
1/2 tl chilipoeder
1/2 tl komijnpoeder
100 gr tomatenblokjes
60 gr geraspte kaas
2 Turkse groene paprika's



Koolhydraatarm

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak de paprika's schoon en verwijder de bovenkant en de zaadlijsten. Plaats de paprika's op een ingevette ovenschaal en besprenkel met een beetje olijfolie.
Snijd de ui in kleine stukjes en pers de knoflook fijn. Verwarm een el olijfolie en voeg de gesneden ui en geperste knoflook toe. Bak dit 2 minuten, totdat de ui begint te verkleuren. Voeg dan het gehakt toe en bak dit gaar. Voeg vervolgens de kruiden en tomatenblokjes toe en laat dit 5-10 minuten sudderen.
Haal de pan van het vuur en roer de helft van de geraspte kaas erdoorheen. Vul de paprika's met het gehaktmengsel en garneer met een beetje kaas. Bak de gevulde paprika's 20 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer de gevulde paprika's met een frisse salade

Bron

Lowcarbchef



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van JohnPolman1


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van JohnPolman1
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top