1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Spaanse keuken
  5. Inktvis
  6. Inktvis à la plancha met kruidenolie

Inktvis à la plancha met kruidenolie

  • Spaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-02-2021

Ingrediënten 4 personen


600 g sepia of calamares
2 el gehakte peterselie
1 teentjes knoflook
olijfolie
grof zeezout
peper uit de molen
citroen
waterkers



Inktvis à la plancha met kruidenolie
Inktvis à la plancha met kruidenolie

Een makkelijk en snel hapje dat bovendien super lekker is 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Snipper de knoflook fijn. Spoel de waterkers.
-Maak ruitvormige insnijdingen in de inktvis en snij vervolgens in hapklare stukken.
-Verhit wat olijfolie in een pan en fruit er eerst de peterselie in. Voeg de gesneden inktvis en de gesnipperde knoflook toe en bak krokant en goudbruin. Kruid met grof zeezout en peper uit de molen.

Serveer als hapje met een partje citroen en wat waterkers.

Bron

Lekker van bij ons



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top