Pangasius in mosterdsaus

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 19-02-2021
  • Pangasius in mosterdsaus

    Pangasius in mosterdsaus

    Pangasius in mosterdsaus

Lekker en makkelijk gerecht 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 pangasiusfilets
150 ml visbouillon
350 gr kerstomaatjes
50 gr boter
2 sjalotjes
2 teentjes knoflook
1 bosje kervel
200 ml room
2 el zure room
2 el graanmosterd
0,5 citroen, het sap
peper - zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Leg de tros kerstomaatjes in een bakvorm. Kruid met peper en zout en giet er wat olijfolie over. Laat ze gedurende 10 minuten in de oven bakken.

Was de visfilets en dep ze droog. Kruid met peper en zout en bak de filets in enkele minuten aan beide zijden goudbruin. Haal uit de pan en houd warm.

Snij de knoflook en de sjalotjes fijn. Was de kervel en hak grof.

Fruit in het braadvocht van de vis de knoflook en de sjalotjes. Voeg de room, zure room en de mosterd toe. Voeg er het sap van de citroen bij. Doe beetje bij beetje de visbouillon erbij tot de gewenste dikte van de saus. Meng alles op een zacht vuurtje. Breng op smaak met kervel, peper en zout.

SERVEREN:

Leg de vis terug in de pan en serveer samen met de kerstomaatjes. Dien onmiddellijk op.

Bron

njam

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten