1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Taart
  6. Hartige Taart

Hartige Taart

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 27-07-1999

Ingrediënten


5 a 6 plakken bladerdeeg.
1 pak aardappelschijfjes (Celavita).
1 grote ui.
100-150 gram ham (in reepjes/blokjes).
2 stronken broccoli.
(kruiden)paneermeel
1 pot aardappel-anders (bacon-ui).
geraspte kaas ( /- 100-150 gram)


Verder heb je nodig


Quiche-vorm of taartvorm
(eventueel een ovenschaal)


Met broccoli,aardappelen,ham en meer lekkers.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 220 graden
broccoli in kleine roosjes.
ui in stukjes of ringen.

Bereidingswijze

Plakken bladerdeeg verdelen in vorm (vorm eerst even invetten).
met een vork gaatjes maken in de bladerdeeg.
paneermeel op de bodem strooien. ( /- 4 eetlepels).
aardappelschijfjes in taartvorm doen.
hamreepjes erover.
ui erover.
broccoli-roosjes erover. (ongekookt).
aardappel-anders erover verdelen.
geraspte kaas erover.



Serveertip

Lekker met een salade als hoofdmaaltijd maar ook heerlijk als je de taart laat afkoelen en dan kleine puntjes als een borrelhapje serveert.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van doret


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van doret
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top