Boerenkool-pesto voor in je fondue

  • Belgisch, Saus/dressing
  • 10-20 min.
  • Boerenkool-pesto voor in je fondue

    Boerenkool-pesto voor in je fondue

    Boerenkool-pesto voor in je fondue

Lekker en niet moeilijk, meng deze pesto door je fondue en smullen maar  . Deze pesto kan je 3 d koel bewaren .

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
12 Bladeren boerenkool
80 g Parmezaanse kaas
60 g Pijnboompitten
2 Teentjes knoflook
10 el Olijfolie
Sap van een citroen
Zout
Peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Maak de koolbladeren schoon, verwijder de centrale nerf en hak de bladeren fijn.
-Mix de kool, de Parmezaanse kaas, de pijnboompitten en de knoflook met 4 el olijfolie tot een pesto. Is het mengsel te dik, voeg dan nog wat meer olie toe.
-Kruid de pesto met zout en peper en voeg het citroensap toe.
-Roer deze pesto door eender welke kaasfondue.
-De pesto kan je nog tot 3 dagen bewaren in de koelkast.

Bron

carrefour

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten