Gratin van butternut, staartvis en Jong Brugge
- Belgisch, Ovenschotel
- 30-60 min.
- Geplaatst op 16-02-2021
Lekkere ovenschotel die makkelijk te bereiden is
Bereidingswijze
-Schil de butternut (van kleine of gemiddelde grootte) en snij met de mandoline of een scherp mes in dunne sneden.
- Beboter een ovenschaal en verwarm de oven voor op 190°C.
-Breng de room op een laag vuur aan de kook met de kokosmelk, de mosterd en het paprikapoeder. Plet de knoflook en hak de salieblaadjes fijn. Voeg ze allebei toe aan de room en kruid met zout en peper. Breng aan de kook.
-Rasp de kaas.
-Schik de sneden butternut dakpansgewijs in de ovenschaal. Kruid met zout en peper en bedek met visfilets. Kruid opnieuw met zout en peper en voeg weer een laag butternut toe.
-Giet er de warme room over, bestrooi met de geraspte kaas en bak 45 min in de oven.
Bron
carrefour
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties